Hvordan fikser du groper i støpejern?
Hvordan fikser du groper i støpejern?

Video: Hvordan fikser du groper i støpejern?

Video: Hvordan fikser du groper i støpejern?
Video: "Barselshotel" i PARIS // Første møde med lillesøster 2024, Mars
Anonim

VIDEO

Med tanke på dette, hva forårsaker gropdannelse i støpejern?

Det kommer vanligvis fra rust eller kjemisk korrosjon, det vil si syre. Forebygg disse problemene ved å holde krydderet i god form og ikke utsette pannen for syre. Hvis det ikke er så ille, vil det ikke forstyrre kokeegenskapene til stekepannen. De pitting kan til og med fylles på med krydder over tid.

Deretter er spørsmålet, hvordan fikser du gropkorrosjon? Ren

  1. Pakk et ark med sandpapir med korn 80 rundt en slipeblokk og pusse det grublede området aggressivt.
  2. Tørk slipestøvet av metallet med en fille.
  3. Skrubb metallet med en stålbørste for å fjerne rustpartikler fra innsiden av gropene og tørk av partiklene med en tørr klut.

På denne måten, hvordan forhindrer du at mat fester seg til støpejern?

Støpejern pannehåndtakene blir VARME ved matlaging! Det er et triks for å vedlikeholde støpejern kokekar og det trikset er kjent som "krydder" eller "herding". Din mat vil aldri pinne til bunnen av gryten eller gryten og jern vil ikke ruste hvis den er skikkelig krydret.

Er rust i en støpejernsgryte dårlig?

I motsetning til moderne kokekar i teflonbelagt aluminium, støpejern kan rust hvis den utsettes for vann. Heldigvis fjerner du dette rust er vanligvis ikke ekstremt vanskelig. Med et mildt slipemiddel og litt albuefett er det ikke vanskelig å fjerne rust mest støpejern panner og klargjør dem for en beskyttende etterkrydder.

Anbefalt: