Kan du dyrke vannmelon i en voksepose?
Kan du dyrke vannmelon i en voksepose?

Video: Kan du dyrke vannmelon i en voksepose?

Video: Kan du dyrke vannmelon i en voksepose?
Video: HVORDAN TEGNE EN VANNMELON 2024, Mars
Anonim

Vannmeloner kan være vokst vellykket i containere, blomsterpotter og vokse poser hvis de er utstyrt med nøkkelelementer de trenger: varme, mye solskinn, næringsstoffer, fuktig, men godt gjennomluftet jord. Hvis du ha hage med jord som ikke egner seg til vannmeloner , vurder høybed eller containere/potter/ vokse poser.

Folk spør også, hvor mange vannmeloner får du per plante?

Nummer Per Vine En sunn og robust vannmelon vintreet er i stand til å produsere to til fire frukter per plante . Vannmeloner produsere både hann- og hunnblomster.

På samme måte, kan jeg dyrke vannmelon vertikalt? Ganske en rekke grønnsaker kan være vokst vertikalt , men en av de mest overraskende er vannmelon espalier vokser . Overraskelsen skyldes selvfølgelig melonens tyngde; det boggles sinnet at en så tung frukt kan bli hengt! Det har imidlertid kommersielle dyrkere vært vokser melonen vertikalt en stund.

Vet også, hvordan dyrker du en stor vannmelon?

Legg til en balansert gjødsel som er høy i nitrogen. Så 8 til 10 vannmelon frø i en høyde, og skyv frø 1 tomme ned i jorden. Plasser bakker 3 til 4 fot fra hverandre, med minst 8 fot mellom radene. Tynn planter til de 3 beste i hver bakke.

Hvor lang tid tar det før vannmelon vokser?

65 til 90 dager

Anbefalt: