Innholdsfortegnelse:

Hvordan dreper du et Callery-pæretre?
Hvordan dreper du et Callery-pæretre?

Video: Hvordan dreper du et Callery-pæretre?

Video: Hvordan dreper du et Callery-pæretre?
Video: Beskjæring - hvordan beskjære syriner 2024, Mars
Anonim

Hvordan drepe et Bradford-pæretre

  1. Klipp grenene og stammen ned til bakken med en motorsag.
  2. Mal overflaten av stubben med en penseldreper som inneholder Triclopyr.
  3. La sugekopper som vokser ut av rotsystemet vokse mellom 1 og 2 fot høye, og skjær deretter av toppen av sugene med håndskjærere.

Deretter kan man også spørre, hva vil drepe et Bradford-pæretre?

Selv girdling den tre trunk sannsynligvis vil drepe den " Bradford " pære , sprøyting av det omsluttede området med et ugressmiddel øker metodens sannsynlighet for suksess. Spray det skallede området grundig med et ugressmiddel til hjemmehage, for eksempel et som inneholder triklopyr eller glyfosat.

På samme måte, bør jeg fjerne mitt Bradford-pæretre? 'Disse trær skal bli kuttet ned' Bradford pæretrær invasiv for SC-planter. Når våren nærmer seg, er den lett å få øye på Bradford pæretrær sprudlende med hvite blomster som lysner de Sør-Carolina landskap. Men det har disse vårbebuderne an onde siden som er så sjofel de bør bli eliminert, sier statlige skogbrukere.

Følgelig, hvordan blir jeg kvitt Callery-pærer?

Hvis du oppdager vill callery pærer på eiendommen din, kontroller dem ved å kutte dem ned og umiddelbart behandle stubbene med passende systemisk ugressmiddel for å forhindre at de spirer igjen.

Hva er dårlig med Bradford pæretrær?

Svar 1: Splittingen av Bradford pære er et veldig vanlig problem. Det er ikke det at det bare plutselig skjedde, det er bare at det til slutt ble for stort og lemmene for tunge. Måten de vokser på, - med veldig "v"-formede skritt, egner seg til dette problemet.. Det aller siste du vil gjøre er å toppe dem.

Anbefalt: