Hvem lager Kirkland til glitrende vann?
Hvem lager Kirkland til glitrende vann?

Video: Hvem lager Kirkland til glitrende vann?

Video: Hvem lager Kirkland til glitrende vann?
Video: Costco Kirkland Craft Ale and Lager Beer Variety Pack Review Tasting 2024, Mars
Anonim

Tidligere i år la PepsiCo til bubly, en ny null kalori, helt naturlig kullsyrevann til sin portefølje. Costcos Kirkland Signatur merke produkter som har en kultlignende følge, gjøre opp for omtrent en fjerdedel av forhandlerens salg - og kan skape problemer for LaCroix' salg i butikken.

Følgelig, hvilket merke er Kirkland musserende vann?

Costco avduker Kirkland Signature glitrende vann for å konkurrere La Croix.

Dessuten, hvor mye er Kirkland glitrende vann? New Kirkland Signature Sparkling Water smaksatt med lime-, sitron- eller grapefruktessens, bare $7.49 for en 32-pk gjør hver boks $.

Med dette i sikte, er Kirkland glitrende vann la Croix?

De Costco entusiast bak bloggen The Costco Connoisseur oppdaget nylig tre nye Kirkland Signaturmerke glitrende vann som ser ut som døde ringesignaler for LaCroix . Den nye vann tilbys i sitron, grapefrukt og lime smaker - alle smaker som LaCroix gjør at.

Har Kirkland musserende vann sukker?

Disse individuelle flaskene er 17 fluid oz. et stykke, er null kalorier og kommer med en prosentandel av daglige nyttige vitaminer i dem. De hevder å være det sukker gratis med et spor av organisk fruktjuice og er forfriskende kullsyreholdig , som jeg ville vurdert litt lavere enn for en soda.

Anbefalt: