Hva er den medisinske verdien av ingefær?
Hva er den medisinske verdien av ingefær?

Video: Hva er den medisinske verdien av ingefær?

Video: Hva er den medisinske verdien av ingefær?
Video: Hva er egentlig eteriske oljer? 2024, Mars
Anonim

Ingefær har en veldig lang historie med bruk i ulike former for tradisjonell/alternativ medisin. Det har vært brukt for å hjelpe fordøyelsen, redusere kvalme og bidra til å bekjempe influensa og forkjølelse, for å nevne noen. Ingefær kan være brukt fersk, tørket, pulverisert eller som en olje eller juice, og tilsettes noen ganger til bearbeidet mat og kosmetikk.

På denne måten, hvor mye ingefær bør jeg ta daglig?

Dosering. Leger anbefaler å innta maksimalt 3–4 gram ingefær ekstrakt per dag. Hvis du er gravid, ikke spis mer enn 1 gram ingefær ekstrakt per dag. Ingefær anbefales ikke for barn under 2 år.

kan du få for mye ingefær? Ingefær inneholder også salisylater, kjemikaliet i aspirin som virker blodfortynnende. Dette kan skape problemer for folk med blødningsforstyrrelser. Men igjen, du 'd ha å forbruke mye mer enn de anbefalte 4 gram ingefær en dag for å oppleve den effekten.

Tilsvarende, hva er fordelen med å spise rå ingefær?

Det sier ekspertene ingefær rot er en fantastisk anti-inflammatorisk, forbedrer hjertet Helse , lindrer kvalme og reisesyke, hjelper til med å fjerne frie radikaler fra kroppen, og er til og med knyttet til å senke kolesterolet.

Er det greit å spise rå ingefær?

Ingefær gir lindring til magen og reduserer produksjonen av for mye surhet. Du kan spise rå ingefær for å holde halsbrann i sjakk eller rett og slett lage noen ingefær te med honning.

Anbefalt: