Kan du kjøpe surdeigsstarter?
Kan du kjøpe surdeigsstarter?

Video: Kan du kjøpe surdeigsstarter?

Video: Kan du kjøpe surdeigsstarter?
Video: What Container do You Keep Your Sourdough Starter in? 2024, Mars
Anonim

Hvis du er antisosiale, du kan også kjøp surdeigsstarter fra King Arthur Flour og få det sendt til din dør. EN en -unse krukke med starter vil sett du tilbake rundt $ 9 eller $ 31 med en kul lagring crock.

Rett og slett, hvordan starter du en surdeigsstarter?

En gang i uken, fjern din surdeigsstarter fra kjøleskapet, hell i en bolle og mat den med 1 kopp fullkornshvetemel og 3/4 til 1 kopp vann (jo tykkere starter ovenfor ble matet med 1 til 3/4 c. forhold), rør godt. La det være vokse og bli aktiv igjen 12 til 24 timer før du bruker den i en oppskrift.

I tillegg, hva er den eldste surdeigsstarteren? Men det er ingen rekord for eldste surdeigsstarter . Kanskje den tilhører Lucille. Henne starter er 122 år, holdt i live og gjære i Lucilles kjøleskap. For å opprettholde en starter denne gamle, Lucille, 83, oppbevarer den i en keramikkkrukke med lokk.

Foruten ovenfor, selger Trader Joe's surdeigstarter?

Bakeren vår begynner med økologiske spirede hvetebær og en surdeigsstarter fra Nord-California. Det er vi selge hver 24 unse, kosher-sertifisert brød av Trader Joe's Spiret hvete Surdeig for $3,99, hver dag.

Hvor lenge kan du beholde surdeigsstarteren?

2-14 dager

Anbefalt: