Hvorfor blir ikke chiliene mine røde?
Hvorfor blir ikke chiliene mine røde?

Video: Hvorfor blir ikke chiliene mine røde?

Video: Hvorfor blir ikke chiliene mine røde?
Video: Sjúrður Højgaard hvørki meir ella minni 2024, Mars
Anonim

Det er imidlertid en ny gul variant. De kan eller kan ikke bli rød mens du tørker dem hvis det er ikke for kule, hvis du må velge dem grønn . jeg gjør ikke anbefaler å kjøle paprikaene dine. Dette vil senke modningen, og gjøre det vanskelig å tørke dem (hvis ikke umulig) og begrense holdbarheten.

Dessuten, hvor lang tid tar det før chili blir rød?

ca 150 dager

Foruten ovenfor, hvorfor blir ikke paprikaene mine røde? Alle bjelle paprika Begynn grønt og vokse til en moden størrelse før modning. Når en pepper er helt moden, det vanligvis blir rødt . Paprika modnes naturlig sakte, men de vil ta enda lengre tid når plantene ikke er fornøyde. Enkelte varianter kan aldri bli rød i det hele tatt.

På samme måte spørs det hvordan chili blir rød?

Bare la paprikaene ligge på en solrik vinduskarm i et varmt rom i noen dager. De vil begynne å sving farge og modnes i solen. Når de er modne etter din smak, oppbevar du dem i kjøleskapet eller bruk dem med en gang. Hvis de begynner å bli myke, kast dem ut.

Blir svart chili rød?

Mest chili slik som den vanlige fugleøye eller Cayenne vil starte livet grønt og modnes til oransje eller rød . Men når belgene begynner å modnes, øker sukkerinnholdet i frukten, og huden vil ofte sving en mørk brun eller svart farge midlertidig.

Anbefalt: