Hvilken dag er Portobello Market åpent?
Hvilken dag er Portobello Market åpent?

Video: Hvilken dag er Portobello Market åpent?

Video: Hvilken dag er Portobello Market åpent?
Video: LONDON WALK | Portobello Road Market from Notting Hill Gate Station | England 2024, Mars
Anonim

Shoppingtider og tips

De Portobello-markedet er åpen fra 8:00 til 18:30, mandag til lørdag. (Tidene kan variere avhengig av været, da bodholdere pakker sammen tidlig ved regn dager .)

I forhold til dette, er Portobello Market åpent hver dag?

Portobello er egentlig flere markeder i ett, lørdag er den dag når alt er i full gang. Portobello-markedet og Golborne marked er halv- dag på torsdager, med boder som stenger kl. 13.00. Helligdager. Gaten marked er åpen på langfredag, men stengt på andre helligdager.

Videre, hva er Portobello Road kjent for? Portobello Road beholder mye av den magien, mystikken og romantikken i dag. Mest berømt for sine halvmil lange antikviteter marked (den største i verden), forvandles gaten hver lørdag til en glitrende skattearkade.

Tilsvarende, er Portobello-markedet åpent på søndag?

I Portobello Road fra Notting Hill til Westway, de fleste butikker og kafeer åpen sju dager i uken. Butikker normalt åpen rundt kl 10 mandag til lørdag , senere søndager.

Er Portobello-markedet verdt et besøk?

Portobello Road Market er definitivt verdt et besøk ! Helt sikkert verdt et besøk hvis i London, den marked har et stort utvalg, fra vintage bøker til antikviteter til vintage klær til litt god gatemat.

Anbefalt: