Er en nederlandsk ovn som en crock pot?
Er en nederlandsk ovn som en crock pot?

Video: Er en nederlandsk ovn som en crock pot?

Video: Er en nederlandsk ovn som en crock pot?
Video: Crock-Pot Express® Fall off the Bone BBQ Ribs (весь процесс) 2024, Mars
Anonim

I en saktekoker , velger du en høy eller lav innstilling og lar maskinen gjøre jobben, mens en nederlandsk ovn braiser på komfyrtopp eller i en stekeovn . Fordi de to metodene er så like, kan de lett byttes ut.

Kan jeg også erstatte en nederlandsk ovn med en crock pot?

Uansett, det korte svaret på spørsmålet om erstatte en nederlandsk ovn med en crock pot er ja. Tross alt, den crock pot ble designet for å ta plassen til en nederlandsk ovn i utgangspunktet, slik at kokker ikke trenger å varme opp stekeovn å lage et måltid. Mest crock potter har to varmeinnstillinger: lav og høy.

Dessuten, hva kan jeg bruke hvis jeg ikke har en slow cooker? Til langsom matlaging i ovnen, bruk en nederlandsk støpejernsovn eller støpejernsgryte, som fordeler varmen jevnt. Du kan også bruke glass, keramikk, keramikk eller annet varmebestandig materiale gryteretter, men vi tror støpejern er det beste alternativet.

Derfor, hvorfor er en nederlandsk ovn bedre enn en gryte?

Bruker. Fordi nederlandske ovner holder godt på varmen, de brukes ofte til matvarer som krever lange tilberedningsmetoder, som steking og stuing. Når du har satt inn gryte ved en viss temperatur, holder den seg på den temperaturen.

Trenger du virkelig en nederlandsk ovn?

Hvorfor Du trenger virkelig en nederlandsk ovn . Jeg har en sterk tilhørighet til nederlandske ovner . De er på en måte det originale universalkokekaret- du vet, før Instant Pots var en ting. Flerbruksgryten har eksistert i århundrer og kan brukes til å braisere, steke, stuve, bake, sakte koke og posjere mat.

Anbefalt: