Hvordan bevarer du ferske svisker?
Hvordan bevarer du ferske svisker?

Video: Hvordan bevarer du ferske svisker?

Video: Hvordan bevarer du ferske svisker?
Video: Kun 3 frugter om natten vil genoprette rygsøjlen ØVELSE GULDFISK 2024, Mars
Anonim

Sett plomme skiver i en frysepose og fryse.

Luft som er fanget i posen vil forårsake plommer for å brenne fryseren raskere. Tørke -frosne skiver av plomme vil beholde i fryseren i opptil 6 måneder. Til holde plommer i mer enn 6 måneder, må du pakke dem i sirup for å forhindre fryseforbrenning.

På samme måte spørs det, hvordan konserverer man svisker?

Hot Pack - Varme plommer og svisker i kokende sirup eller juice. Kok 2 minutter. Dekk til kjelen og la stå i 20-30 minutter. Pakk varmt i krukker og dekk til med kokende sirup, og la det være ½ tommes headspace.

For det andre, hvor lenge kan du bevare frukt?

Frukt Hylle Kjøleskap
Epler 1-2 dager 3 uker
Aprikoser Til moden 2-3 dager
Avokado Til moden 3-4 dager
Bananer Til moden 2 dager blir huden svart

hvordan lagrer du ferske plommer på lang sikt?

En moden frukt gir seg når den presses forsiktig. For å fremskynde modningsprosessen, plasser plommer i en papirpose og butikk ved romtemperatur, vekk fra direkte sollys. Lagring moden plommer i en plastpose i crisper-skuffen vil forlenge spiselivet - det burde de beholde i 3 til 5 dager.

Kan jeg lage mine egne svisker?

Til lage svisker , start med å kutte plommer i to og fjerne de groper. Deretter, plasser plommene på an ovnstativ med et foliekledd brett under for å fange opp de juice. Deretter varmes opp sviskene på de laveste temperaturen på ovnen din i 8 timer, men sjekk dem med noen få timers mellomrom i tilfelle de er klare før.

Anbefalt: