Hvordan holder du hjemmelagde kjeks ferske?
Hvordan holder du hjemmelagde kjeks ferske?

Video: Hvordan holder du hjemmelagde kjeks ferske?

Video: Hvordan holder du hjemmelagde kjeks ferske?
Video: ОБЗОР крупных НАСАДОК! УСТОЙЧИВЫЙ КРЕМ ИЗ 2хИНГРЕДИЕНТОВ для ЦВЕТОВ!МАСЛЯНЫЙ КРЕМ на САХАРНОЙ ПУДРЕ 2024, Mars
Anonim

Store kjeks i en lufttett pose, eller glass- eller plastbeholder etter åpning av pakken; glassbeholdere fungerer best for holde skadedyr ut av din kjeks . Du kan butikk forseglet kjeks i opptil åtte måneder i mørkt, kjølig pantry, men de beholde deres maksimale friskhet i bare omtrent en måned etter åpning.

På denne måten, hvor lenge holder hjemmelagde kjeks?

Stek i 8 til 10 minutter eller til kjeks er faste å berøre. Avkjøl helt på rist. Til butikk : butikk avkjølt kjeks i lufttett beholder i opptil 1 uke. Oppskrift tilpasset fra nettsidenagainstallgrain.com.

I tillegg, hvordan holder du hjemmelagde kjeks sprø? De kjeks vil sprø videre ettersom de avkjøles. butikk de kjeks i en lufttett beholder på benken i 3-5 dager. Hvis du er kjeks er litt gamle og mindre enn- sprø , legg dem på en bakeplate og sett dem i en 350°F ovn i noen minutter revet- sprø.

På samme måte spørs det, hvordan lagrer du hjemmelagde kjeks?

Til butikk din kjeks , la dem avkjøles og legg dem deretter i en lufttett beholder. Skjerming av kjeks fra luft vil bidra til å opprettholde deres snaplonger.

Holder kjeks ferske i kjøleskapet?

Fuktighet absorbert av kjeks mens de er i kjøleskap etterlater dem bløte og smakløse. Men ikke oppbevar din kjeks i en åpen beholder. Luften vil gjøre dem foreldede. Legg dem i en lufttett beholder og oppbevar dem i et skap.

Anbefalt: