Er hvetekim et korn?
Er hvetekim et korn?

Video: Er hvetekim et korn?

Video: Er hvetekim et korn?
Video: Հրատապ `Ռուս զինվորը Մորը պատմում է։Մենք ՖԱՇԻՍՏՆԵՐ ԵՆՔ բռնաբարում ենք աղջիկներին սպանում։ՏԵՍԱՆՅՈՒԹ 2024, Mars
Anonim

Hvetekim er en del av en hvete kjerne og er ansvarlig for å hjelpe planten med å reprodusere og gyte nye hvete . Selv om det er fjernet fra de fleste behandlede hvete produkter, er det en viktig ernæringsmessig komponent av hele korn hvete . Hvetekim er lagt til noen granolaer, frokostblandinger og maisbrød, og det er også tilgjengelig rått.

Her, hva er hvetekim?

Hvetekim er det næringsrike hjertet av hvete kjerne. Disse deilige flakene inneholder mange næringsstoffer som folat, vitamin E og tiamin. Vår deilige hvetekim er laget av det fineste hvete kjerner og inneholder vitaminer og mineraler som folat, fosfor, magnesium, jern, vitamin E, tiamin og sink.

For det andre, gjør hvetekim deg til avføring? Fremmer fordøyelseshelsen Det er en kondensert kilde til uløselig fiber, som gir bulk til din krakk og akselererer bevegelsen av krakk gjennom tykktarmen (3). Med andre ord, den uløselige fiberen som finnes i hvete kli kan hjelp lindre eller forhindre forstoppelse og holde avføringen regelmessig.

er hvetekim det samme som hvetemel?

Mer spesifikt, hvetekim er en del av hvete bær, eller full hvete kjerne. Du er nok mest kjent med hvete bær i malt eller malt form: hvetemel . Det er faktisk et lite rundt bær, laget av tre forskjellige deler: kli, endospermen og kim.

Inneholder full hvete hvetekim?

Det er 3 deler som gjør en hvete bær hel -klien, kim og endosperm. Klien inneholder mange vitaminer og mineraler. Men det er mest fiber. De kim er et kraftverk av mange næringsstoffer.

Anbefalt: