Er Maker's 46 bedre enn Maker's Mark?
Er Maker's 46 bedre enn Maker's Mark?

Video: Er Maker's 46 bedre enn Maker's Mark?

Video: Er Maker's 46 bedre enn Maker's Mark?
Video: MAKERS MARK VS MAKERS MARK 46 | Виски обзор | Whisky Review | БУРБОН | BOURBON 2024, Mars
Anonim

Det er 2 hovedforskjeller mellom Makers 46 og Makers merke . Den første er at 46 lagres lenger, noe som myker den ut mer samtidig som den tilfører mer smak. Den andre er at stivnede franske eikestaver siver inn i bourbonen mot slutten av dens ekstra aldringsprosess, noe som får frem noen enda flere smaker.

På denne måten, hva betyr 46 i Maker's Mark?

Den første nye Makers Mark oppskrift i minst 50 år, Makers 46 er oppkalt etter antall forskjellige tre-"oppskrifter" de prøvde før de ble riktige. Flasket på 47% det er modnet delvis på fat som inneholder en "stige" av ristede nye franske eikefatstaver for å gi mer krydder, sødme og vanilje.

Spørsmålet er deretter, hvor lenge er produsenter 46 år gamle? Makers 46 er Makers Mark Bourbon avsluttet med fransk eikestav. Makers 46 er alderen akkurat som Makere Mark, men etter seks år er det dump og returnert til tønnen med stavene.

Er Maker's Mark noe bra i denne forbindelse?

Å lage Bourbon Makers merke er et fint eksempel på Kentucky straight bourbon whisky på sitt beste. Den eneste ingrediensen gir en myk, rik sødme som har drevet frem Makers merke å være en av de mest populære bourbonene i verden. I motsetning til mange andre har denne whiskyen ingen aldersangivelse.

Er Maker's 46 verdt det?

Føler jeg at du får pengene dine verdi med Makers 46 mot Makers merke og andre lett tilgjengelige hvetebourboner? For meg er svaret absolutt. Makers 46 presenterer en virkelig flott, rik smaksprofil som du ikke ofte ser i hvetede bourbons, og en som jeg ønsker standard Makers merke inneholdt.

Anbefalt: